Een huis kopen in Meppel

Wil je een huis kopen in Meppel? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Meppel: Hup & Fidom Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Meppel maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hup & Fidom Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Meppel en omstreken!

Huis kopen in Meppel

Huis kopen in Meppel met een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar kan in deze tijd voordelig uitpakken. Dat komt doordat de markt enorm snel gaat en als makelaar zijn wij als eerste op de hoogte van het komende aanbod. Zo heb je meer kans op een plek tijdens de bezichtigingsrondes. Maar daarnaast kan het ook veel geld schelen doordat wij samen met jou een woning gaan bezichtigen en beoordelen op de staat van de woning. Hierdoor ben je uiteindelijk onder aan de streep vaak voordeliger uit en sta je niet voor verassingen.

Meer informatie over onze dienst als aankoopmakelaar

Waar staan wij om bekend?

Wij staan bekend om de persoonlijke aanpak en korte lijntjes. Zo kun je ons ook buiten kantooruren bereiken via bijvoorbeeld WhatsApp. Komt er een woning die aan jouw wensen en eisen voldoet? Dan sturen wij je een appje met de link en vraag of je die woning wil bezichtigen. Nog voordat hij op Funda staat. Bekijk onze beoordelingen ook zeker even. Die omschrijven ons natuurlijk het beste.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen in Meppel

Een huis kopen in Meppel met Hup & Fidom Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Meppel een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Hup & Fidom Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0522-458510 of mail naar info@hup-en-fidom.nl.

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.