Onze aankoopgaranties

Garantie makelaar Meppel

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoornummer kun je 24 uur per dag in contact komen met jouw Garantiemakelaar. Daarnaast houden wij van korte lijntjes en zijn wij ook via WhatsApp bereikbaar.

Weet wat je koopt garantie makelaar meppel

Weet wat je koopt Garantie

De keuze van een nieuw onderkomen wordt vaak op basis van emotie gemaakt. Het is dan ook niet altijd makkelijk de bouwkundige staat van een woning te beoordelen. Zijn de muren vochtbestendig, het dak intact en de kozijnen in orde? Jouw Garantiemakelaar blijft hier scherp op en kan wanneer nodig kiezen voor een Bouwtechnokeuring eventueel aangevuld met een Garantieverzekering voor niet waargenomen gebreken. Met de Weet wat je koopt Garantie krijgt u daarmee alle informatie omtrent de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning feitelijk en helder gepresenteerd. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Weet wat je koopt garantie makelaar meppel

Bezichtigingsgarantie

Een Garantiemakelaar staat voor je klaar. Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat jouw Garantiemakelaar ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als je in overleg met de verkoper een bezichtiging liever buiten kantoortijden wilt laten plaatsvinden, dan zal jouw Garantiemakelaar zijn best doen om dit mogelijk te maken.

Ervaring hup & fidom Meppel makelaar

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht Garantiemakelaars je niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.