Huis verkopen in Meppel

Huis verkopen in Meppel? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Meppel is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden waar wij je graag bij helpen.

Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Hup & Fidom Garantiemakelaars in Meppel kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Waar staat Hup & Fidom Meppel om bekend?

Wij staan er om bekend dat wij heel betrokken zijn bij het hele verkoopproces. Zo kun je ons vaak ook buiten kantooruren bereiken en zijn er altijd korte lijntjes. Ons makelaarskantoor in Meppel is de afgelopen jaren flink gegroeid. Dit komt eigenlijk vooral door de mond-tot-mond reclame. Onze beoordelingen omschrijven ons het beste. Bekijk hieronder drie van de vele beoordelingen:

“Bij deze makelaar:
– is het genieten van de enthousiaste begeleiding.
– is het genieten van de professionaliteit.
– is het genieten van de uitstekende bereikbaarheid.
– is het genieten van de kennis van de lokale woningmarkt.”
Joas Petri

“Super fijn en betrokken team van mensen waarbij ze allemaal zich inzetten en interesseren om voor jou het beste er uit te halen. Snelle communicatie via telefoon of app.”Koenermaat 61

“Zeer persoonlijke, betrouwbare en deskundige begeleiding. Ook communicatie was uitstekend. We werden van elke stap op de hoogte gehouden en kregen een uitgebreid verslag van elke bezichtiging. In eerste instantie hadden we een andere makelaar maar wat zijn we blij dat we geswitched zijn.”Weegbree 15

Bekijk hier al onze beoordelingen

Snel woning verkopen?

Wij kunnen al één van de weinige makelaars in Meppel binnen een week foto’s maken en een energielabel afgeven. Meestal ligt de wachttijd rond de vier weken. Heb je haast met de verkoop van jouw woning? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Stappenplan verkoop woning Meppel

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Meppel kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Hup & Fidom Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Benieuwd wat de fases daadwerkelijk inhouden? Lees hier een omschrijving per fase.

Social media

Wij zijn erg actief op Facebook en Instagram. Wanneer je je huis via ons verkoopt is het een grote kans dat wij je huis extra onder de aandacht brengen via Social media. Soms maken we een filmpje, de andere keer doen we een ‘Raad de straat’ en af en toe vlogt onze Linda vanuit de woning.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een gratis waardebepaling. Leer ons kennen en voel of er een klik is met één van onze vier makelaars. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

E-book sneller woning verkopen

Hoe zorg je ervoor dat je huis snel en voor de beste prijs verkocht wordt? Wij hebben 10 tips voor een snellere verkoop van jouw woning. Vul hieronder je gegevens in en ontvang ons e-book met de belangrijkste tips op een rijtje. Download e-book op deze pagina.

Kennis maken & gratis waardebepaling?

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking krijg je een gratis waardebepaling van jouw woning.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wordt er in Meppel ook zoveel overboden

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?

Doorloop het stappenplan in deze tool en ontvang direct een waardeindicatie in uw mail in een uitgebreide PDF met de statistieken van uw buurt.