Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hup & Fidom Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Linda en haar team. Goed bereikbaar, vriendelijk, professioneel, open en eerlijk! Ontzettend blij met Linda!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Mijn vriend en ik waren al even op zoek naar een leuke koopwoning, maar in de huidige drukke woningmarkt lukte ons dit niet alleen. Gelukkig hebben wij de hulp van Linda van Hup & Fidom ingeschakeld. Na een fijn eerste kennismakingsgesprek ging Linda enthousiast op zoek naar een huis voor ons en vrij snel vonden en kochten wij onze eerste koopwoning. Wij kijken heel blij terug op de hulp van Hup & Fidom en raden ze dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een koopwoning.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Uitstekend contact met Erik, Linda en Sandra, altijd bereikbaar via telefoon, mail of app contact. Ook in de avond uren. De foto's konden snel gemaakt worden en binnen een week stond de woning op Funda. En was volgens verwachting ook binnen 1,5 week goed verkocht. Hup en Fidom garantiemakelaars neemt de tijd voor zowel koper als verkoper. Dat vinden wij belangrijk! Een professionele laagdrempelige partij die wij zeker aanbevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Super tevreden met de dienstverlening van hup en fidom Meppel, met zowel de aankoop als verkoop van onze woning. Ze zijn goed bereikbaar en erg betrokken en meedenkend. Het is een top team wat zeker aan te raden is.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij hebben voor Hup en Fidom gekozen om ons huis te verkopen, wij kregen van Linda het advies om eerst een ander huis te kopen alvorens ons huis te verkopen. Toen wij dit mooie huis tegenkwamen heeft zij voor ons de volledige onderhandeling en aankoop uit handen genomen. Het contact is altijd laagdrempelig en vriendelijk. We zijn zeer blij met de geleverde diensten en kunnen Hup en Fidom dan ook van harte aanbevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wow wat is dit een geweldige makelaar!! Ze staan voor je klaar bij vragen, voorzien je van het beste advies!! Echt een aanrader!! Erg blij met de verkoop van ons oude huis en aankoop van ons nieuwe huis????. Wij bedanken ze voor alles!!! Zonder hun hadden wij deze stap nooit durven zetten

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hup & Fidom Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?