Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hup & Fidom Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

Het contact verliep super. Heel positief, deskundig. Wij zijn zeer te spreken over Hup en Fidom!! Echt een aanrader

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Hup & Fidom Meppel heeft de verkoop van ons huis uitstekend gedaan. Het begon al met een uitstekend kennismakingsgesprek waarbij een volledig verkooprapport was opgesteld voor ons huis waarin de hele lokale markt word behandeld, welke vraagprijs er bij je huis hoort en hoe de verkoop eruit gaat zien. Linda heeft ons geadviseerd om eerst een ander huis te kopen en pas daarna ons eigen huis te koop te zetten met de huidige snelle markt. Nadat wij een huis hadden gevonden heeft Linda de aankoop daarvan volledig op zich genomen en voor ons de volledige onderhandeling en contact met de verkopende partij gedaan. Hierna hebben we ons huis binnen ongeveer een week te koop gezet en 2 weken later was de verkoop rond. Linda is altijd beschikbaar voor vragen wat ook zeer prettig is. Het contact is altijd persoonlijk en prettig. Hup en Fidom levert deze service voor 1 vaste nette prijs en wij kunnen dan ook niet anders dan Hup en Fidom aanraden voor de verkoop van je huis.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Erik van Hup en Fidom is een fijne makelaar met verstand van zaken en hij heeft ons goed geadviseerd en begeleid.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8

Contact was erg prettig, altijd wel ruimte om te bezichtigen. Er werd een eerlijk advies over prijs gegeven!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.3

Fijne professionele en toch ook persoonlijke benadering, en heel prettig dat er altijd snel een antwoord was (Via telefoon of whatsapp) bij vragen. Alles rondom de verkoop is super netjes en snel geregeld, binnen twee weken was de woning verkocht. Ik raad deze makelaar zeker aan!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Linda en haar team. Goed bereikbaar, vriendelijk, professioneel, open en eerlijk! Ontzettend blij met Linda!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hup & Fidom Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?