Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hup & Fidom Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het is een makelaar met lef! Geloofde en vertrouwde volledig op de verkoopprijs. We begonnen te verkopen in de zomervakantie, hierdoor liepen sommige zaken net even wat anders. Maar het werd altijd weer perfect opgelost.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Van Aankoop tot Verkoop van het huis. Van oriƫntatiegesprek tot het regelen van een notaris. Alles wordt prima verzorgd door deze professionals!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7.3

Een fijn contact met de makelaar. Soms moesten we er zelf achteraan, zoals bij het te koop bord. Nadat het huis (onder voorbehoud) verkocht was kwam er na vragen geen sticker op het bord. Deze kwam na een 2e keer vragen pas toen het huis definitief verkocht was. Zo'n 2 maand nadat het huis onder voorbehoud verkocht was. Verder is alles te overleggen met de makelaar. En kan je tot laat in de avond een appje sturen en krijg je vaak snel antwoord op je vraag. Mooie foto's en er wordt snel gehandeld als je huis snel in de verkoop moet, erg fijn!

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

9.3

Voor Hup & Fidom gekozen omdat ik persoonlijk graag de zaken helder heb op voorhand. Makelaar mevr. Linda Mensink gaf een helder en duidelijk inzicht in de kansen, mogelijkheden maar ook in de kosten. Bij Hup & Fidom denkt men met je mee, wat kan je zelf doen, en wat nemen ze voor je uit handen. De persoonlijke bereikbaarheid van je makelaar, en die helpt bij de te nemen stappen. Meer dan top!!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9.5

Eric en Linda zijn deskundige makelaars. Doen net een stapje meer voor je. Ze hebben ons geholpen met verkoop en aankoop. Prettige samenwerking!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Het contact liep zeer prettig. Erg meedenken, ontzorgend en meegaand. Snel en professioneel antwoord. Ook behulpzaam bij het adviseren van een nieuw thuis. De volgende keer hoeven wij niet na te denken wie ons huis moet verkopen. Erik en Linda bedankt! Advies. Ga voor Hup en Fidom garantiemakelaars in Meppel.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hup & Fidom Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?