Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hup & Fidom Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Niks anders dan lof over deze makelaar en medewerkers. Ik ben zeer goed en eerljk geholpen. Geen poespas en tevens zeer scherp geprijst.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar verliep prima! Leuk en deskundig personeel, straight to the point en zeer toegankelijk. Echt een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Goed bereikbaar en erg persoonlijk en deskundig en dat voor een goede prijs. Wij kunnen hup en Fidom zeker aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.3

Goed en makkelijk in het contact voor overleg. Goede vaste prijs inclusief alles, je weet vante voren waar je aan toe bent. Goede fotograaf!

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

10

Er was een goede klik. De sterke punten van het huis werden goed begrepen en vertaald. Er werd een goede analyse gemaakt voor de verkoopprocedure.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het verkoop van het huis ging snel, goed professioneel en vriendelijk. We hebben de vraagprijs gekregen, top! Er was genoeg ruimte voor overleg en vooral geen stress. Het proces van een nieuwe huis vinden en kopen ging wat anders; namelijk lastiger maar niet door de makelaar. gewoon door de situatie dat er is veel vraag voor huizen in Meppel en weinig aanbod. Uiteindelijk ik heb een mooie huis gevonden waar ik ben er blij mee. Dankzij Hup & Fidom. Goed onderhandeling! Goed bereikbaarheid en goede dienst gericht mensen! Dank.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hup & Fidom Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?