Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hup & Fidom Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Wow wat is dit een geweldige makelaar!! Ze staan voor je klaar bij vragen, voorzien je van het beste advies!! Echt een aanrader!! Erg blij met de verkoop van ons oude huis en aankoop van ons nieuwe huis????. Wij bedanken ze voor alles!!! Zonder hun hadden wij deze stap nooit durven zetten

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De contacten waren warm, persoonlijke benadering, zeer professionele en snelle service, Kennis van de (lokale)markt en pro-actief met een passend voorstel op de juiste tijd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Zeer tevreden over hup en fidom in Meppel. Linda van hup en fidom Meppel heeft ons vol enthousiasme geholpen bij de aankoop van de woning, ook de verkoop van onze huidige woning hebben zij gedaan. Ze staan voor super service, ze zijn goed bereikbaar, professioneel, vol enthousiasme en gedrevenheid. Zowel aan te bevelen als aankoopmakelaar als makelaar. Tot slot hebben ze de aankoop gedaan uit enthousiasme, zonder dat daar kosten aan verbonden zaten.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Prettige mensen om mee te werken, reageren snel en adequaat op vragen e.d. Goede kennis van zaken.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Het is een makelaar met lef! Geloofde en vertrouwde volledig op de verkoopprijs. We begonnen te verkopen in de zomervakantie, hierdoor liepen sommige zaken net even wat anders. Maar het werd altijd weer perfect opgelost.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Van Aankoop tot Verkoop van het huis. Van oriƫntatiegesprek tot het regelen van een notaris. Alles wordt prima verzorgd door deze professionals!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hup & Fidom Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?